Feestelijke samenwerking met d’n FeestwinkelXL

Jazeker, dit jaar zullen de Guppen er opnieuw prachtig uitzien! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onlangs een feestelijke samenwerking zijn aangegaan met Feestwinkel XL. Dit betekent dat we tijdens onze optochten volledig in thema gekleed zullen gaan. Wat we precies zullen dragen dit jaar blijft nog even een verrassing! Ben je zelf nog op zoek naar een fantastisch kostuum? Neem dan een kijkje op: www.feestwinkelxl.nl/carnavalskleding/

Hoe, wat, waar vier je carnaval bij FeestwinkelXL? Nergens in de Benelux vind je zo’n enorm assortiment. We hebben werkelijk alles. Of je nu in de huid van Superman of Batman wilt kruipen, of je voelt meer voor Lady Gaga of Marilyn Monroe, geen probleem. Ben je in de stemming voor Star Trek of de humor van Fat Bastard uit Austin Powers? Kom maar op! En als je je wenkbrauwen optrekt bij wat andere online carnavalswinkels ‘sexy’ noemen, kijk dan eens rond bij ons en vraag je af of je gedurfd genoeg bent om in ónze definitie van sexy te passen. En oh ja, we begrijpen dat niet iedereen maatje 38 heeft. Daarom zorgen we ervoor dat we voor iedereen geweldige kostuums aanbieden, inclusief grotere maten. Zo wordt het feest echt voor iedereen.

En wie zijn de grootste feestneuzen? Juist, de kleintjes! Als jouw kind een verfijndere smaak heeft dan wat je elders kunt vinden, dan kan jouw jongen of meisje bij ons zijn hart ophalen. Of het nu gaat om Amerikaanse SWAT-pakken, Japanse Ninja-kostuums, of de mooiste prinsessenjurken ter wereld, wij hebben het allemaal. Wist je dat we zelfs kostuums voor honden hebben? (En in Zuid-Amerika organiseren ze zelfs een speciaal carnaval voor dieren?)

Bij zo’n uitgebreid aanbod hoort natuurlijk ook een perfecte organisatie. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je je feestkleding op tijd in huis hebt voor een onvergetelijk verkleedfeest. Met onze perfecte klantenservice, waarvan het personeel zelf van een feestje houdt, is het een plezier om met ons te mailen en te bellen. En wat betreft de kosten van al die prachtige kostuums, snelle levering en uitstekende service? Het zal je verbazen; we zijn niet alleen de grootste, maar ook nog eens de voordeligste van Nederland! Dat is geen loze belofte bij ons. Als je een van onze producten elders goedkoper vindt, passen wij de prijs direct aan. We storten het geld gewoon terug, zonder gedoe of lastige vragen.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Als je vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar. En natuurlijk zien we graag de foto’s tegemoet van onze klanten in hun originele outfits. We krijgen nooit genoeg van sexy verpleegsters, piraten van de Caribbean, Flinstones en mafketels in dierenpakken.

Lang leve carnaval! Lang leve het feest! Je mag ons er in ieder geval midden in de nacht voor wakker maken, elke dag van het jaar. We betwijfelen of er ergens een bedrijf is waar de mensen meer van hun producten houden dan wij! Oh, en als we je tijdens carnaval zien lopen in een van onze carnavalskleding… dan krijg je een biertje van ons. Beloofd is beloofd. Alaaf Feestwinkel XL!