Wild aan toe gaon dees carnaval!

Na een heel jaar lang erop uit te hebben gekeken is het bouwen weer in volle gang. Na wat vrijwilligerswerk, een bierbuiken-voetbaltoernooi, volleybaltoernooi, Sinterkerstfeest en met de derde editie van ons eigen Gupkesweekend nog vers in het achterhoofd, maken de hersencellen van alle leden weer volle toeren. Er wordt door iedereen hard nagedacht (heurde ut kraoken?!) hoe we ook dit jaar weer het ontwerp moeten gaan realiseren. Zoals voorgaande jaren is er natuurlijk wéér geen sprake van een planning dus doen we alles lekker ad hoc, waar we zo goed in zijn ;).

 

Nog maar weinig vrouwen hebben met hun tere handjes het bouwwerk aangeraakt, al hebben sommige stoere vrouwen de handen al wél flink uit de mouwen durven steken. Gelukkig hebben we bij de Gupkes ook van die handige “Harry’s” die het grove bouwwerk aandurven.

 

De vele verfrollers worden dit jaar hopelijk verleden tijd, er wordt namelijk het een en ander gemoderniseerd bij de Gupkes! Zo gaan we dit jaar een proef doen met het spuiten van de wagen en hebben we iets gaafs bedacht zodat we altijd droog kunnen staan. Naast de 24 gigantische speakers en de hamburger contactgrill wordt de wagen dit jaar ook nog eens uitgebreid met een heuse bar. Trots zijn de Gupkes zeker op hun vereniging, vriendengroep en prachtige wagen, want met 46(!) leden, 800 liter bier, een verrassend slechte playlist en MEGA goede sfeer… zou het zomaar eens kunnen zijn dat ut er nogal Wild aan toe gaot dees carnaval!

Alaaf!